ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Βαλίτσες» για Κίνα ετοιμάζει ο Βρετανός διαιτητής Μ. Κλάτενμπεργκ (βίντεο)

«Βαλίτσες» για Κίνα ετοιμάζει ο Βρετανός διαιτητής Μ. Κλάτενμπεργκ (βίντεο)

Στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας άρχισαν δειλά, δειλά να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο χώρο του ποδοσφαίρου, κυρίως με τις ‘μεταγραφές’ μεγάλων προπονητών (κορυφαίο αυτό του Μαρσέλο Λίπι).

Την τελευταία διετία και ειδικά τους τελευταίους μήνες οι Κινέζοι έχουν φροντίσει να ταράξουν τα νερά με τα τρελά συμβόλαια που προσφέρουν σε ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια που κάνουν για την αναβάθμιση του πρωταθλήματος τους…

Από στιγμή σε στιγμή η Σαγκάη αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του Κάρλος Τέβες (που θα αμείβεται με 700.000 ευρώ την εβδομάδα), ενώ στα σκαριά είναι κι άλλες μεταγραφές (ακούγεται ο Πέπε, ο Τέρι, ο Σάντσες), ωστόσο η τελευταία πληροφορία είναι… εξωφρενική!

Όπως αποκαλύπτει η Mirror ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ, κορυφαίος διαιτητής στον κόσμο για το 2016 (διαιτήτευσε στον τελικό του Euro, τον τελικό του Champions League αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας) είναι το επόμενο μεγάλο χτύπημα των Κινέζων.

Χωρίς να διευκρινίζεται αν ο 41χρόνος προσεγγίστηκε για να διευθύνει αγώνες ή για να αναλάβει την ευθύνη της διαιτησίας στην κινεζική λίγκα, τονίζεται ότι στη διάρκεια της εκδήλωσης για την απονομή των βραβείων των κορυφαίων για το 2016 που διεξήχθη στο Ντουμπάι, οι Κινέζοι είχαν κάτι παραπάνω από έντονη παρουσία στο event.

Δείτε το βίντεο από την βράβευση του Κλάτενμπεργκ στην εκδήλωση που έγινε στο Ντουμπάι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.