Super League: Ο Κομίνης σφυρίζει στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Super League: Ο Κομίνης σφυρίζει στο Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός

Τον Γέωργιο Κομίνη του συνδέσμου Θεσπρωτίας όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι «αιωνίων» της 25ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (19/03,19:30) και θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο. Βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και τέταρτος ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης και παρατηρητής ο Δημήτρης Σαραϊδάρης. 

Πρόκειται για αναμενόμενη επιλογή, καθώς είναι σταθερός στη φετινή σεζόν, ενώ Τάσος Σιδηρόπουλος έχει τεθεί off επειδή έχει δηλώσει άρρωστος, ενώ ο Σταύρος Μάνταλος έχει παραπεμφθεί λόγω της απόδοσής του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δεν ορίστηκε, καθώς σφύριξε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στους «πράσινους» και τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Δημήτρης Στυλιαράς ορίστηκε στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος που θα ξεκινήσει στις 15:00 την Κυριακή. Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Τρύφων Πετρόπουλος (Αρκαδίας) οι βοηθοί του και τέταρτος ο Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας). 

Στο Ατρόμητος-ΑΕΚ θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών), με τους Δημήτρη Τάτση (Ηπείρου) και Ιωάννη Μπετσόγλου (Κορινθίας) βοηθούς και τον Ευάγγελο Κιοτζένη (Ξάνθης) τέταρτο. 

Αναλυτικά οι διαιτητές της 25ης αγωνιστικής: 

18/03/17 15:00 ΒΕΡΟΙΑ – ΚΕΡΚΥΡΑ Τσαμούρης (Δημητριάδης, Διπλάρης) 

18/03/17 17:15 ΑΕΛ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Φουκάκης (Χαρίσης, Νικολακάκης) 

18/03/17 19:30 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – Α.Ε.Κ. Θάνος (Τάτσης, Μπέτσογλου) 

19/03/17 15:00 Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Στυλιαράς (Ευθυμιάδης, Πετρόπουλος) 

19/03/17 17:15 ΞΑΝΘΗ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ Βάτσιος (Λάμπρου,Βασιλόπουλος) 

19/03/17 17:15 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ευαγγέλου (Τουμπακάρης, Μερκενίδης) 

19/03/17 19:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κομίνης (Δημητριάδης, Κούλα Χασάν) 

20/03/17 19:30 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ Γκράνας (Κωνστάντιος, Κολοσιώνης)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.