Κύπελλο Ελλάδας: Οι ορισμοί των ρεβάνς- Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ, Κύζας στην Τούμπα (φωτό)

Κύπελλο Ελλάδας: Οι ορισμοί των ρεβάνς- Σιδηρόπουλος στο ΟΑΚΑ, Κύζας στην Τούμπα (φωτό)

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) στον ημιτελικό Κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19:00) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της Ένωσης στο Καραϊσκάκη. Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) θα είναι οι βοηθοί του και επιπρόσθετοι οι Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων). Τέταρτος θα είναι Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Γεώργιος Μπίκας (Χαλκιδικής). 

inner

Ο Σιδηρόπουλος είχε διευθύνει φέτος τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2 Οκτωβρίου) που είχε βρει νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 3-0, ενώ είχε διαιτητεύσει τον περσινό τελικό Κυπέλλου (15 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ, όπου το σκορ ήταν 2-1 υπέρ της «Ένωσης». 

Στον ημιτελικό της Πέμπτης (27/04, 19:00) ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ των «πράσινων» ορίστηκε ο Γεώργιος Κύζας (Δράμας), βοηθοί θα είναι οι Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), επιπρόσθετοι θα είναι οι Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών), Δημήτρης Στυλιάρας (Αιτ/νίας). Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γεβενών) και παρατηρητής ο Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας). 

Ο Κύζας είχε «σφυρίξει» πέρσι στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 (15 Μαΐου) για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.