ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Θύματα εκβιασμού έχουν πέσει ο Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του Σακίρα

Θύματα εκβιασμού έχουν πέσει ο Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του Σακίρα

Θύματα εκβιασμού έχουν πέσει ο Ζεράρ Πικέ και η εδώ και χρόνια σύντροφός του Σακίρα.

Όπως αποκαλύπτει η βασκική εφημερίδα «Diario Vasco», άτομο που για ένα διάστημα εργάστηκε στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού, ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του βιντεοσκοπημένο υλικό με προσωπικές στιγμές του Πικέ και της Σακίρα και πως έχει απαιτήσει από τους δύο, ένα πολύ υψηλό χρηματικό ποσό για να μην το δώσει σε «λάθος χέρια», όπως αναφέρει ενδεικτικά το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο διεθνής αμυντικός της Μπαρτσελόνα και η διάσημη τραγουδίστρια απευθύνθηκαν αμέσως στις αστυνομικές Αρχές, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη και ο κίνδυνος να βγει το βιντεοσκοπημένο υλικό στο διαδίκτυο ή να αγοραστεί αδρά από κάποια σκανδαλοθηρική εφημερίδα ή κάποιο περιοδικό παραμένει ορατός, αν φυσικά ισχύουν οι ισχυρισμοί του εκβιαστή, πως διαθέτει υλικό με τις «επίμαχες» σκηνές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίαν προσφάτως ακόμη μια περίπτωση εκβιασμού διάσημου ποδοσφαιριστή είχε δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την γαλλική Le Figaro, ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ, φαίνεται να εκβίαζε τον ποδοσφαιριστή της Λυών Ματιέ Βαλμπουενά, απειλώντας τον με «ροζ» DVD, το οποίο είχε στην κατοχή του και στο οποίο απεικονιζόταν ο Βαλμπουενά σε ιδιαίτερες στιγμές με τη σύντροφο του. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.