ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το πιο ακριβό ντέρμπι στο κόσμο: Δίνουν έως και 600 ευρώ για το Ρεάλ- Μπαρτσελόνα

Το πιο ακριβό ντέρμπι στο κόσμο: Δίνουν έως και 600 ευρώ για το Ρεάλ- Μπαρτσελόνα

Είναι το απόλυτο ντέρμπι της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια. Η αυτοκρατορία της Μπαρτσελόνα από το 2008 και έπειτα με το total football απέναντι στη διαρκή λάμψη των αστέρων της Ρεάλ Μαδρίτης, εκτοξεύει τη μέση τιμή του εισιτηρίου για μια ακόμη χρονιά στα 600 ευρώ.

Το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» θα φιλοξενήσει το «Clasico» και η μέση τιμή εισιτηρίου διαμορφώνεται τις τελευταίες ημέρες στα 600 ευρώ. Πρόκειται για τιμή μεταπώλησης, αφού διαθέσιμα εισιτήρια δεν υπάρχουν από τον Αύγουστο και είναι υψηλότερη από το κόστος εισιτηρίου διαρκείας στα περισσότερα γήπεδα στης La Liga. 

Αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Σύμφωνα με την έκθεση της ιστοσελίδας Ticketbis, τα παιχνίδια στο Camp Nou είναι συνήθως πιο ακριβά 100 ευρώ, σύμφωνα με τις μέσες τιμές που καταβάλλονται απευθείας στο διαδίκτυο για να δει κάποιος το Calsico τα τελευταία χρόνια. Το ρεκόρ έχει ένας αγοραστής από την Αργεντινή κατά την τελευταία συνάντηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Μάρτιο, όπου πλήρωσε 2.951 ευρώ για ένα εισιτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ticketbis είναι μια εταιρεία που επιτρέπει την πώληση των εισιτηρίων σε αθλητικές εκδηλώσεις. Με παρουσία σε 40 χώρες, είχε κύκλο εργασιών 102 εκατομμύρια ευρώ μεταξύ 2010 και 2014. Η δραστηριότητά της βασίζεται στην είσπραξη των τελών: 10% από τον πωλητή και 15% από τον αγοραστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.