Ξεσηκώνουν τα …αθλητικο-δάνεια 30.000 στην Ιρλανδία για το Euro 2016!

Ξεσηκώνουν τα …αθλητικο-δάνεια 30.000 στην Ιρλανδία για το Euro 2016!

Έντονες είναι οι αντιδράσεις εντός της Ιρλανδίας από την πρωτοβουλία που πήρε η τράπεζα «Allied Irish Bank» (AIB) να προχωρήσει σε δανειοδότηση της μετακίνησης των φιλάθλων  στη Γαλλία για το Euro του 2016!

Η συγκεκριμένη τράπεζα τίθεται υπό κρατικό έλεγχο, μετά από τη διάσωση της το 2010, γι’ αυτό και μόλις ανακοίνωσε το πρόγραμμα με τίτλο «Backing the boys in Green», δηλαδή «Υποστηρίζοντας τα Παιδιά με τα Πράσινα» και εν προκειμένω τους παίκτες της εθνικής ομάδας, επικράτησε αναστάτωση. 

Όπως αναφέρθηκε, κάθε φίλαθλος που θέλει να ακολουθήσει την ομάδα στη Γαλλία δικαιούται καταβολή ποσού έως και 30.000 ευρώ! Αυτό που ξεσήκωσε ακόμα μεγαλύτερο σάλο είναι ότι κι άλλες τράπεζες ενδέχεται να ακολουθήσουν το δρόμο της ΑΙΒ.  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως λέγεται και λόγω αφενός των αυστηρότερων ρυθμίσεων από πλευράς ΕΚΤ και αφετέρου κατάρρευσης της οικοδομής, οι τράπεζες στρέφονται στα μη εξασφαλισμένα προσωπικά και καταναλωτικά δάνεια για αυξήσουν το χαρτοφυλάκιό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.