Μπύρες κερνάει τους φίλους της η Λέστερ στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι

Μπύρες κερνάει τους φίλους της η Λέστερ στο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι

Ένα μικρό «ευχαριστώ» για την υποστήριξή τους κι ένα μικρό δωράκι για τις γιορτινές μέρες θα κάνει η διοίκηση της Λέστερ στους οπαδούς της, στον εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 29 του μηνός!

Ο κόσμος των «αλεπούδων» είναι από τους κυριότερους λόγους της δύναμης που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Ιταλό κόουτς να επισημαίνει ότι δεν θέλει να δει τους οπαδούς να ξυπνούν από το όνειρο που ζουν φέτος και προσπαθεί και ο ίδιος να παρουσιάζει κάθε φορά την ομάδα τόσο ανταγωνιστική, ώστε να κρατηθεί στην κορυφή. 

Ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα, στις 29 του μηνός με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στο «King Power Stadium», όπως ο Ρανιέρι κερνάει πίτσες και κρασί τους ποδοσφαιριστές του κάθε φορά που διατηρούν ανέπαφη την εστία τους, έτσι και η διοίκηση του συλλόγου θα κεράσει και τον κόσμο! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έχει κυκλοφορήσει, όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τους «πολίτες» ώστε να βοηθήσουν τη Λέστερ να πάρει ακόμα μια νίκη, θα έχουν κερασμένο ένα ποτήρι μπύρα με την είσοδό τους!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.