ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε διαθεσιμότητα ο προπονητής της εθνικής Ιορδανίας Πολ Πουτ για στημένους αγώνες στο Βέλγιο

Σε διαθεσιμότητα ο προπονητής της εθνικής Ιορδανίας Πολ Πουτ για στημένους αγώνες στο Βέλγιο

Την απόφασή της να θέσει σε διαθεσιμότητα μέχρι νεοτέρας τον προπονητή της εθνικής Ιορδανίας, Πολ Πουτ, λόγω καταδίκης για εμπλοκή σε χειραγώγηση αγώνων γνωστοποίησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας μέσω των Jordan Times.

Στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας την Τρίτη (22/12), ο Γενικός Γραμματέας, Καλίλ Αλ Σάλεμ, ενημέρωσε τα μέλη της πως ο 59χρονος τεχνικός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δύο ετών, καθώς το Εφετείο των Βρυξελλών τον έχει παραπέμψει σε δίκη για συμμετοχή σε χειραγώγηση αγώνων στο πρωτάθλημα του Βελγίου τις αγωνιστικές περιόδους 2004-2005 και 2005-2006.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ΜΜΕ στο Βέλγιο, ο Πουτ κατηγορείται πως είχε δεχτεί χρήματα από τον Κινέζο επιχειρηματία, Ζεγιούν Γιέ, για να πληρώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές της Λιρς, ομάδας της οποίας ήταν προπονητής τότε, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση σε μερικούς αγώνες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, η ομοσπονδία της Ιορδανίας τηρεί στάση αναμονής μέχρι να πάρει την τελική απόφαση για την απομάκρυνση του Πολ Πουτ από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας, καθώς σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι ο περιοριστικό όρος που του είχε επιβληθεί στο Βέλγιο περί απαγόρευσης με το ποδόσφαιρο έληξε το 2011, ενώ υπογραμμίζει ότι η FIFA είχε εγκρίνει την πρόσληψή του, από την στιγμή νωρίτερα είχε περάσει από τον πάγκο άλλων δύο εθνικών ομάδων (Γκάμπια, Μπουρκίνα Φάσο).  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.