ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για το Μεξικό

Μεγάλη νίκη με ανατροπή για το Μεξικό

Το Μεξικό δεν υπήρχε στο γήπεδο του Σότσι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά προ του φάσματος μιας ντροπιαστικής ήττας ανασυντάχθηκε στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Νέα Ζηλανδία.

Για τους «τρικολόρες», που μαζί με την Πορτογαλία βρίσκονται στην κορυφή (με 4 βαθμούς) αλλά έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων από τους Ίβηρες, ήταν η πρώτη νίκη στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών της Ρωσίας.

Η πρωταθλήτρια Ωκεανίας προηγήθηκε με τον Κρις Γουντ στο 42΄, για να ισοφαρίσει ο Ραούλ Χιμένες στο 54΄ και να χαρίσει τη νίκη στους Λατίνους ο Ορίμπε Περάλτα στο 72΄. Ο Μπακαρί Γκασαμά (Γκάμπια) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τόμας, Μπόξαλ και Ρέγες, αφήνοντας ουσιαστικά ατιμώρητα τα σπρωξίματα και τη συμπλοκή των ποδοσφαιριστών στο τρίτο από τα οκτώ (!) λεπτά των καθυστερήσεων.

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Ταλαβέρα, Σαλσέδο (33΄ Ε. Μορένο, 68΄ Μάρκες), Αραούχο, Αλάνις (46΄ Ε. Ερέρα), Ντιέγκο Ρέγες, Φαμπιάν, Νταμ, Ακίνο, Ζιοβάνι ντος Σάντος, Χιμένες, Περάλτα.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ (Άντονι Χάντσον): Μαρίνοβιτς, Ίνγκαμ (82΄ Πάτερσον), Μπόξαλ, Ντουράντε, Σμιθ, Γουάινι, ΜακΓκλίντσεϊ, Τόμας, Ρόχας (73΄ Μπαρμπαρούσης), Λιούις (58΄ Τουιλόμα), Γουντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.