ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Την περίπτωση του ΜατουΪντί εξετάζει η Γιουβέντους

Την περίπτωση του ΜατουΪντί εξετάζει η Γιουβέντους

Σε ακόμη ένα «καυτό» μεταγραφικό θέμα εμπλέκεται αυτό το καλοκαίρι το όνομα του Μίνο Ραϊόλα. Εκτός από τον Τζίτζο Ντοναρούμα, ο Ναπολιτάνος ατζέντης ασχολείται αυτές τις ημέρες και με τον Μπλεζ Ματουϊντί, που δείχνει να είναι «φευγάτος» από την Παρί Σεν Ζερμέν, με αρκετές ομάδες να περιμένουν τις εξελίξεις.

Μια από αυτές είναι η Γιουβέντους, η οποία προσπαθεί να προχωρήσει τη μεταγραφή του Ν’Ζονζί από τη Σεβίλλη, η οποία λέγεται πως θα στοιχίσει στην ιταλική ομάδα 40 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, οι προσπάθειες του Μπέπε Μαρότα δεν έχουν φτάσει στο σημείο που θα ήθελαν στο Τορίνο και η εναλλακτική του Ματουϊντί δεν θα ήταν καθόλου άσχημη.

Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός της Παρί μέσος έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους, αλλά οι προθέσεις του δείχνουν ότι θέλει να αλλάξει παραστάσεις, άρα και σύλλογο. Σίγουρα, πάντως, για τους «μπιανκονέρι» θα βγει πιο φτηνά η μεταγραφή του.

Αδειάζει από δεξιά στην άμυνα, βλέπει Ντε Σίλιο

Πριν λίγες ημέρες, ο Ντάνι Άλβες ανακοίνωσε ότι θα φύγει από τη Γιουβέντους, με πιο πιθανό προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Την έξοδο βλέπει, επίσης, και ο άνθρωπος που έκανε τα… ρεπό του στη Γιούβε, ο Στέφαν Λιχτστάινερ. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Ελβετός βρίσκεται πολύ κοντά στη Νις, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Η περίπτωση που εξετάζει εδώ και καιρό για τη θέση του δεξιού μπακ η «Γηραιά Κυρία», είναι αυτή του Ματία Ντε Σίλιο. Το συμβόλαιο του ακραίου αμυντικού των «ροσονέρι» λήγει επίσης το 2018, εκείνος δεν δείχνει καμία διάθεση να το ανανεώσει και όλα δείχνουν ότι θα φύγει από τον σύλλογο της Λομβαρδίας αυτό το καλοκαίρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιο πιθανός προορισμός φαντάζει το Τορίνο, με τη Γιουβέντους να προσφέρει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να ντύσει στα μπιανκονέρι τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.