ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γήπεδο σε αγώνα παλαίμαχων μεξικανικών ομάδων (φωτό, βίντεο)

ΗΠΑ: Σε «ρινγκ» μετατράπηκε γήπεδο σε αγώνα παλαίμαχων μεξικανικών ομάδων (φωτό, βίντεο)

Σε…επίδειξη πολεμικών τεχνών κατέληξε αγώνας ανάμεσα στις θρυλικές ομάδες της Κλαμπ Αμέρικα και της Πούμα όταν στο ημίχρονο οι οπαδοί των δύο ομάδων μετέτρεψαν το γήπεδο σε «ρινγκ».

Το είχαν ονομάσει το παιχνίδι των θρύλων («Game of legends»), αλλά δεν είχαν υπολογίσει τους ηλίθιους που υπάρχουν παντού…

Το United Soccer Talents Foundation, ένας τοπικός σύλλογος που στηρίζει το ποδόσφαιρο στην περιοχή είχε την ιδέα να διοργανωθεί αυτός ο φιλικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων των δύο σπουδαίων ομάδων από το Μεξικό, προκειμένου να προσελκύσει και το λατινικό στοιχείο της περιοχής.

Ανάμεσα στους κι ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, ο Χιλιανός άσος του Ολυμπιακού Φαμπιάν Εστάι, ο οποίος μαζί με συμπαίκτες και αντιπάλους πρόσφεραν ωραίο θέαμα για 45 λεπτά και μετά αποχώρησαν για τα αποδυτήρια χωρίς ποτέ να επιστρέψουν.

Ο λόγος; Πενήντα οπαδοί της Αμέρικα και της Πούμας βρήκαν την ευκαιρία στην ανάπαυλα να λύσουν τις διαφορές τους και το γήπεδο μετατράπηκε σε ρίνγκ.

Η κλωτσοπατινάδα διήρκησε αρκετά λεπτά με την αστυνομία να προχωρά σε 5 συλλήψεις και να διακόπτει οριστικά τον αγώνα…

Δείτε τα βίντεο για να καταλάβετε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.