ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ισοπαλία Ολυμπιακού με Λόκερεν με 0-0

Ισοπαλία Ολυμπιακού με Λόκερεν με 0-0

Ήταν το πρώτο φιλικό στο οποίο έμεινε στο μηδέν. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στο Βέλγιο με το φιλικό κόντρα στη Λόκερεν (0-0) κι επιστρέφει στην Ελλάδα με αρκετούς νέους παίκτες (Καρσελά, Οφόε, Εμενίκε, Βούκοβιτς) με κάποιους από αυτούς να παίρνουν και χρόνο συμμετοχής.

Ναι μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» να μην βγήκαν τα στοιχεία που εμφάνισαν σε προηγούμενα φιλικά αλλά για ακόμα ένα ματς η αμυντική λειτουργία ήταν εξαιρετική (κυρίως στο πρώτο ημίχρονο) ενώ και ο Εμενίκε στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε ικανοποίησε τον Μπέσνικ Χάσι (πρόλαβε ν’ απειλήσει τρεις φορές).

Στο πρώτο ημίχρονο Χάσι δοκίμασε να βάλει στην 11αδα ότι πιο ποιοτικό έχει από την μέση και μπροστά. Ετσι έβαλε στο ίδιο σχήμα τον Οφόε (μπροστά από τον Σιώπη), τον Φορτούνη (πίσω από τον Ανσαριφάρντ), τον Καρσελά (δεξιά) και τον Μάριν (αριστερά). Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ήταν απειλητικός. Ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας αλλά απείλησε μόνο με την ατομική ενέργεια του Ανσαριφάρντ (δοκάρι στο 20′) και στο 45′ με τον Καρσελά που πήρε την μπάλα στην περιοχή αλλά δεν πλάσαρε σωστά.

Το 4-3-3 έγινε 4-2-3-1 στο δεύτερο μέρος όταν ο Χάσι τράβηξε στον πάγκο τον Οφόε και έβαλε δίπλα στον Σιώπη τον Ρομαό (ο οποίος στο πρώτο μέρος έπαιξε κεντρικός αμυντικός και είχε θετικό πρόσημο) και ο Ολυμπιακός έγινε πιο απειλητικός.

Σε αυτό βοήθησε και η είσοδος του Πάρντο αντί του Καρσελά ο οποίος ήταν σαφώς καλύτερος από τον (ανέτοιμο) Βελγομαροκινό εξτρέμ. Και πάλι όμως οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ παρά το γεγονός ότι ο Εμενίκε φάνηκε παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά αλλά ακόμα να μην είναι έτοιμος στο 100%.

Πηγή: gazzetta.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.