ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πόλεμος» της Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ: Του ζητάει πίσω το πριμ ανανέωσης

«Πόλεμος» της Μπαρτσελόνα στον Νεϊμάρ: Του ζητάει πίσω το πριμ ανανέωσης

Τι κι αν άλλαξε φανέλα και άρχισε ήδη να βγάζει μάτια με την Παρί Σεν Ζερμέν; Ο Νεϊμάρ δεν πρόκειται να απαλλαχθεί από τον «βραχνά» της Μπαρτσελόνα. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Επιβεβαιώνοντας την πρόθεση να κινηθούν δικαστικά εναντίον του πρώην άσου τους, οι «μπλαουγκράνα» θα καταθέσουν μήνυση στον Βραζιλιάνο επιθετικό. Και μέσω αυτής θα του ζητήσουν να επιστρέψει μέρος του πριμ ανανέωσης που είχε υπογράψει τον περασμένο Οκτώβρη.

Συγκεκριμένα οι Καταλανοί ισχυρίζονται ότι ο Νεϊμάρ παραβίασε σχετικό όρο στη συμφωνία, μετακινούμενος στην Παρί σε διάστημα λιγότερο από έξι μήνες μετά τη είσπραξη.

Προτίθενται, δε, να μη ζητήσουν μονάχα τα 8,5 εκατ. ευρώ που είναι το συγκεκριμένο ποσό, αλλά να τους δοθεί και ο νόμιμος τόκος 10% (που θα φέρει το ποσό στα 9,3 εκατ. ευρώ).

Η σχετική ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα αναφέρει:

«Η Μπαρτσελόνα ανέλαβε αυτή τη δράση προς υπεράσπιση των συμφερόντων της, αφού το συμβόλαιο του Νεϊμάρ ακυρώθηκε μόλις λίγους μήνες μετά την υπογραφή του για παραμονή στην ομάδα μέχρι το 2021».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.