ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Serie A: Περιμένει… «αγριεμένη» τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους

Serie A: Περιμένει… «αγριεμένη» τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους

Έδειξε τα… δόντια της πριν τον Ολυμπιακό η Γιουβέντους!

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» την ερχόμενη Τετάρτη για την 2η αγωνιστική του Champions League, ήταν καταιγιστική και επικράτησε 4-0 της συμπολίτισσας Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι, έχοντας τον Πιάνιτς σε φανταστική ημέρα. Με αυτή τους τη νίκη οι μπιανκονέρι έκαναν το έξι στα έξι και έπιασαν την Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Όλα τα λεφτά για την Μεγάλη Κυρία ήταν ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος φρόντισε να υπενθυμίσει για ακόμη ένα ματς γιατί θεωρείται από τους καλύτερους μέσους στον κόσμο. Αφού στο 16′ έδωσε την ασίστ στον Ντιμπάλα για το 1-0, κέρδισε οκτώ λεπτά αργότερα την δεύτερη κίτρινη και αποβολή του Μπαζέλι.

Η μεγαλειώδη εμφάνιση του Βόσνιου μέσου, όμως, δεν ολοκληρώθηκε εκεί. Εκμεταλλευόμενος την πάσα του Κουαδράδο, σκόραρε στο 40ο λεπτό, ενώ σέρβιρε ακόμη ένα γκολ -αυτή τη φορά- στον Άλεξ Σάντρο για το 3-0, δίνοντας την πέμπτη του ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο πρώτο λεπτό των κκαθυστερήσεων ο Ντιμπάλα με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.