ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προκριματικά Μουντιάλ: Νίκες για Βοσνία και Βέλγιο στον όμιλο της Εθνικής

Προκριματικά Μουντιάλ: Νίκες για Βοσνία και Βέλγιο στον όμιλο της Εθνικής

To Βέλγιο ολοκλήρωσε με νίκη, 4-0 επί της Κύπρου, την εξαιρετική του παρουσία στον 5ο όμιλο των προκριματικών, στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα. Τρίποντο για την αδιάφορη Βοσνία, 2-1 στην Εσθονία.

Βέλγιο- Κύπρος 4-0

Σε μια αναμέτρηση η οποία θύμιζε περισσότερο δυνατό φιλικό, ο ορεξάτος Εντέν Αζάρ έκανε τελικά τη διαφορά μεταξύ του Βελγίου και της Κύπρου, καθώς ο σούπερ σταρ της Τσέλσι σκόραρε δύο φορές, στο 12′ και στο 63′ με πέναλτι, ενώ επίσης ο μικρός αδερφός του, Θόργκαν, στο 52′, και ο προερχόμενος από τον πάγκο Ρομέλου Λουκάκου στο 78′ πέτυχαν επίσης γκολ για το τελικό 4-0. Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έφτασε τους 28 βαθμούς στον 5ο όμιλο, με απολογισμό τερμάτων 42-6 και μοναδική «απώλεια» την ισοπαλία (1-1) με την Εθνική Ελλάδας στις Βρυξέλλες την 25η Μαρτίου.

Εσθονία – Βοσνία 1-2

Η Βοσνία ήταν ουσιαστικά αδιάφορη στο παιχνίδι του Ταλίν, καθώς ακόμη κι αν κατάφερνε να προσπεράσει την Ελλάδα θα ήταν η «χειρότερη» δεύτερη των εννέα ομίλων, ωστόσο κατάφερε τελικά να επικρατήσει με 2-1 της Εσθονίας χάρη σε δύο τέρματα του μεσοεπιθετικού της Βέρντερ Βρέμης, Ιζέτ Χαΐροβιτς (48′, 84′), και ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους γηπεδούχους στο 75ο λεπτό ο Ίλια Αντόνοφ. Δείτε ΕΔΩ τι έκαναν οι Βόσνιοι οπαδοί στην «Le Coq Arena» πριν από τη σέντρα του ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.