«Έκλεισε το… σπίτι» της Γιουβέντους η Λάτσιο (1-2)

«Έκλεισε το… σπίτι» της Γιουβέντους η Λάτσιο (1-2)

Έκλεισε το… σπίτι της Γιουβέντους η Λάτσιο!

Με τον Τσίρο Ιμόμπιλε να σκοράρει δις και να φέρνει «τούμπα» το γκολ του Ντάγκλας Κόστας και τον Θωμά Στρακόσα να πιάνει πέναλτι του Ντιμπάλα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων, οι Λατσιάλι έφυγαν με το τρίποντο από το Τορίνο (1-2).

Η Γιουβέντους ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, είχε τις ευκαιρίες και έφτασε στο γκολ στο 24ο λεπτό, με τον Ντάγκλας Κόστα να παίρνει το ριμπάουντ μετά το σουτ του Ιγκουαΐν και την επέμβαση του Στρακόσα. Ωστόσο, η συνέχεια ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη για τους γηπεδουχους.

Η ομάδα του Αλέγκρι τα βρήκε… σκούρα κόντρα στην καλοστημένη Λάτσιο, η οποία χτύπησε δις με τον συνήθη ύποπτο! Ο Ιμόμπιλε στο 47’ με ωραίο πλασέ ισοφάρισε το σκορ και επτά λεπτά αργότερα νίκησε τον Μπουφόν από την άσπρη βούλα για το 2-1, με τον Ιταλό φορ να είναι αυτός που είχε κερδίσει και την παράβαση από τον αντίπαλο πορτιέρε.

Τα λεπτά περνούσαν, η Γιουβέντους πάλευε τουλάχιστον για την ισοφάριση και είχε για μοιραίο, τον καλύτερό της παίκτη τη φετινή σεζόν, τον Ντιμπάλα. Αφού ο Αργεντινός στάθηκε πρώτα άτυχος καθώς είχε σουτ στο δοκάρι, στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων δεν κατάφερε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Στρακόσα, κρατώντας το τρίποντο για τη Λάτσιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της όγδοης αγωνιστικής:

Σάββατο (14/10)

Γιουβέντους-Λάτσιο 1-2
(24′ Ντ. Κόστα / 47′ 54′ πέν. Ιμόμπιλε)

Ρόμα-Νάπολι (21:45)

Κυριακή (15/10)

Φιορεντίνα-Ουντινέζε (13:30)

Κάλιαρι-Τζένοα (16:00)

Κροτόνε-Τορίνο (16:00)

Μπολόνια-Σπαλ (16:00)

Σαμπντόρια-Αταλάντα (16:00)

Σασσουόλο-Κιέβο (16:00)

Ίντερ-Μίλαν (21:45)

Δευτέρα (16/10)

Βερόνα-Μπενεβέντο (21:45)

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:

Σάββατο (21/10)

Σαμπντόρια-Κροτόνε (19:00)

Νάπολι-Ίντερ (21:45)

Κυριακή (22/10)

Κιέβο-Βερόνα (13:30)

Αταλάντα-Μπολόνια (16:00)

Μίλαν-Τζένοα (16:00)

Μπενεβέντο-Φιορεντίνα (16:00)

Σπαλ-Σασουόλο (16:00)

Τορίνο-Ρόμα (16:00)

Ουντινέζε-Γιουβέντους (19:00)

Λάτσιο-Κάλιαρι (21:45)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.