ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Europa League: «Κορυφή» για Λάτσιο στον ενδέκατο όμιλο

Europa League: «Κορυφή» για Λάτσιο στον ενδέκατο όμιλο

Τη… συνταγή του κυριακάτικου ματς με τη Γιουβέντους χρησιμοποίησε και κόντρα στη Νις η Λάτσιο!

Παρά το γρήγορο προβάδισμα της ομάδας της Νίκαιας, το σύνολο του Σιμεόνε Ινζάκι επιβλήθηκε 3-1 και πήρε τα ηνία της βαθμολογίας του ενδέκατου ομίλου, μαζί με το ισχυρό προβάδισμα για την κατάκτηση της κορυφής.

Την ίδια ώρα, Ζούλτε Βάρεγλεμ και Φίτεσε δεν έδειξαν καμία… διάθεση να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση, μένοντας στο 1-1. Οι δύο ομάδες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο στο μεταξύ τους ντέρμπι, επιβεβαιώνοντας, όμως το χειρότερο δυνατό σενάριο και για τις δύο, ελαττώνοντας τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής του ενδέκατου ομίλου:
Νις-Λάτσιο 1-3
(4’ Μπαλοτέλι – 5’ Καϊσέντο, 65’, 89’ Μιλίνκοβιτς)

Ζούλτε Βάρεγκεμ-Φίτεσε 1-1
(23’ αυτ. Κάσια – 27’ Μπρουνς)

Η βαθμολογία:
1. Λάτσιο (8-3) 9
2. Νις (9-4) 6
3. Φίτεσε (3-7) 1
4. Ζούλτε Βάρεγκεμ (2-8) 1

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (2/11 – 22:05)
Λάτσιο-Νις
Φίτεσε-Ζούλτε Βάρεγκεμ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.