ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Europa League: «3 στα 3» για την Στεάουα- «Πόλεμος» για την δεύτερη θέση στον 7ο όμιλο

Europa League: «3 στα 3» για την Στεάουα- «Πόλεμος» για την δεύτερη θέση στον 7ο όμιλο

Η Στεάουα νίκησε 2-1 τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ για την τρίτη αγωνιστική του έβδομου ομίλου του Europa League και έφτασε στο «3 στα 3» και κοντά στην πρόκριση, αφήνοντας τους Ισραηλινούς στους τρεις.

Εκεί, βρίσκονται και οι Λουγκάνο και Πλζεν, μετά τη νίκη των Ελβετών με 3-2 στην έδρα τους, αποτέλεσμα που δημιουργεί χαμό για τη δεύτερη θέση.

Μπερ Σεβά-Στεάουα 1-2
Η Στεάοουα ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και έχασε τις περισσότερες ευκαιρίες και η Μπερ Σεβά τις πιο κλασικές. Μετά το 60’, οι Ρουμάνοι ήταν ανώτεροι επιθετικά και δικαιώθηκαν με τα δύο γκολ του Γκνόχερε στο 70’ και στο 75’. Στην πρώτη περίπτωση, πλάσαρε και άνοιξε το σκορ και στη δεύτερη δέχτηκε την ασίστ του Μπουντέσκου από τα δεξιά και σκόραρε.

Λουγκάνο-Πλζεν 3-2
Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν, χάνοντας καλές ευκαιρίες, σε ένα μέτριο γενικά ματς. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 63’, ο Μποτάνι πήρε την μπάλα από τον Γκόλεμιτς και άνοιξε το σκορ. Στο 69’, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος έγινε δημιουργός και ο Καρλίνιος έκανε το 2-0.

Στο 76’, ο Κρμέτσκικ δέχτηκε την μπάλα από τον Ζέμαν και έγινε το 2-1. Στο 88’, ο Σαμπατίνι έδωσε στον Γκερντ και αυτός έκανε το 3-1. Στο 90’, ο Τσέρμαν έδωσε στον Μπάκος και αυτός διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα:

Χάποελ Μπερ Σεβά-Στεάουα Βουκουρεστίου 1-2

Λουγκάνο-Βικτόρια Πλζεν 3-2

Βαθμολογία:

Στεάουα 9
Πλζεν 3
Λουγκάνο 3
Μπερ Σεβά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: Sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.