500ευρα με το πρόσωπο του Νεϊμάρ πέταξε η Μπάγερν (φωτό, βίντεο)

500ευρα με το πρόσωπο του Νεϊμάρ πέταξε η Μπάγερν (φωτό, βίντεο)

Οι οπαδοί της Μπάγιερν έκαναν μια διαμαρτυρία προς την UEFA και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο, πετώντας χαρτονομίσματα…

Ειδικά τα παιχνίδια με την Παρί αποτέλεσαν για εκείνους μια πολύ καλή ευκαιρία. Στο χθεσινό ματς, λοιπόν, οι Βαυαροί οπαδοί προχώρησαν το θέμα με τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ που πέταξαν στο Βέλγιο ένα βήμα παραπέρα. Σε αυτά, αποτύπωσαν τη φάτσα του Νεϊμάρ, ο οποίος είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του πλανήτη με 39 εκατ. ευρώ ετησίως και για χάρη του οποίοι οι Γάλλο έδωσαν 222 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί την προσωποποίηση για εκείνους -και για πολλούς άλλους οπαδούς του ποδοσφαίρου στον πλανήτη- της… τρέλας που επικρατεί με τα χρήματα που δαπανώνται γύρω από τη στρογγυλή θεά και του το έδειξαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης ενός κόρνερ στο 42ο Λεπτό της αναμέτρησης.

Υπενθυμίζεται ότι, στο παιχνίδι στο Παρίσι, ο Νεϊμάρ είχε βρεθεί πάλι στο στόχαστρο των οπαδών της βαυαρικής ομάδας, καθώς τότε είχαν φορέσει μάσκες με το πρόσωπό του, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις υψηλές τιμές των εισιτηρίων στο «Σταντ ντε Πρενς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, το «against modern football» το έχουν κάνει πράξη σε αρκετές περιπτώσεις οι οπαδοί της Μπάγερν και πλέον δεν αποτελεί έκπληξη η ενέργειά τους. Έστω κι αν φέρνει μπελάδες κάποιες φορές στη διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.