Στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου η Μάντσεστερ Σίτι

Στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου η Μάντσεστερ Σίτι

Με τα φρένα σπασμένα το «τρένο» της Μάντσεστερ Σίτι συνεχίζει, όχι απλώς προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Αγγλία, αλλά και προς την κατάρριψη κάθε πιθανού και απίθανου ρεκόρ.

Εντυπωσιακή, αλλά και ουσιαστική, σε ακόμη ένα παιχνίδι, η «αρμάδα» του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεπέρασε με 4-1 το εμπόδιο της Τότεναμ στο «Ετιχαντ», έφτασε τις 16 συνεχόμενες νίκες και συνολικά τις 17 σε 18 αγωνιστικές της φετινής Premiership.

Ο Γκιντογάν άνοιξε το σκορ στο 14΄, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σανέ, και στη συνέχεια η Σίτι είχε ευκαιρίες ως την ανάπαυλα να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου οι «σπερς» είχαν ένα διάστημα υπεροχής, που όμως δεν καρποφόρησε, και οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» το παιχνίδι με κυνικό τρόπο, χάρη στα τέρματα των Ντε Μπρόινε στο 70΄ και Στέρλινγκ στο 80΄ και στο 90΄, ενώ έχασαν και πέναλτι (δοκάρι) με τον Γκάμπριελ Ζεσούς στο 75΄.

Ο Ερικσεν στις καθυστερήσεις πέτυχε απλά το γκολ της τιμής για την Τότεναμ.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Premier League:

Λέστερ-Κρίσταλ Πάλας          0-3
(19΄ Μπέντεκε, 51΄ Ζαχά, 90΄ Σακό)
Αρσεναλ-Νιούκαστλ             1-0
(23΄ Οζίλ)
Μπράιτον-Μπέρνλι              0-0
Τσέλσι-Σαουθάμπτον            1-0
(45΄+ Αλόνσο)  
Γουότφορντ-Χάντερσφιλντ       1-4
(68΄ Ντουκουρέ - 6΄ Κατσούνγκα, 23΄, 89΄ πεν. Μούι, 50΄ Ντεπουάτρ)
Στόουκ Σίτι-Γουέστ Χαμ        0-3
(19΄πεν. Νομπλ, 75΄ Αρναούτοβιτς, 86΄ Σακχό)
Μάντσεστερ Σίτι-Τότεναμ       4-1
(14΄ Γκιντογάν, 70΄ Ντε Μπρόινε, 80΄, 90΄ Στέρλινγκ - 90+3΄ Ερικσεν)
Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γ.  17/12
Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ         17/12
Εβερτον-Σουόνσι             18/12
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.