ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Τίτλοι σε Μιλιονάριος με Εμελεκ και Μονάρκας

Τίτλοι σε Μιλιονάριος με Εμελεκ και Μονάρκας

Με ένα γκολ πέντε λεπτά πριν το τέλος, η Μιλιονάριος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 απέναντι στην Σάντα Φε, αποτέλεσμα που έδωσε την ομάδα της Μπογκοτά τον τίτλο πρωταθλήματος Clausura, με μία συνολική νίκη με σκορ 3-2. Η Μιλιονάριος, έχοντας κερδίσει 1-0 στο πρώτο παιχνίδι, χρειαζόταν απλά μία ισοπαλία, που κατάφερε και πήρε, εξασφαλίζοντας τον πρώτο τίτλο πρωταθλήματος από το 2012 και το 15ο συνολικά. Και οι δύο ομάδες έχουν προκριθεί για το Copa Libertadores του επόμενου έτους.

Η ‘Εμελεκ τον 14ο τίτλο στην ιστορία της.

Η Εμελεκ νίκησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 την Ντέλφιν Σπόρτινγκ, εξασφαλίζοντας με μια συνολική νίκη 6-2, τον τίτλο της πρώτης κατηγορίας στον Ισημερινό για τέταρτη φορά σε πέντε χρόνια. Η Εμελεκ, η οποία κέρδισε το πρώτο παιχνίδι με 4-2 την Πέμπτη, πανηγύρισε τον 14ο συνολικά τίτλο της και έχει, έναν περισσότερο από τους αντιπάλους της Μπαρτσελόνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώτος τίτλος της Μονάρκας
Η Μονάρκας κέρδισε 2-0 την Ντεπορτίβο Λάρα, εξασφαλίζοντας το πρωτάθλημα της Βενεζουέλας για πρώτη φορά στην 30ετή Ιστορία της. Η πρωταθλήτρια είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι με σκορ 1-0. Όπως είναι γνωστό, ο τίτλος του πρωταθλητή παίζεται μεταξύ των νικητών των τουρνουά Clausura και Apertura.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.