Ο Σαλάχ κάνει όνειρα για τίτλους στην Λίβερπουλ

Ο Σαλάχ κάνει όνειρα για τίτλους στην Λίβερπουλ

Ο Σαλάχ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Ανφιλντ και ονειρεύεται τίτλους με τη Λίβερπουλ!

Ο Σαλάχ βρήκε ξανά δίχτυα έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ μετά τον Ίαν Ρας που πετυχαίνει 20 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις) πριν τα Χριστούγεννα και τονίζει πως θέλει τίτλους! «Ξέρω ότι δεν έχουμε κατακτήσει την Premier League για πολλά χρόνια, οπότε θα ήθελα πολύ να την κερδίσω με τη Λίβερπουλ. Αλλωστε, έχουμε εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή» τόνισε ο Αιγύπτιος.

Ο φορ της Λίβερπουλ στάθηκε και στην προηγούμενη θητεία του στην Αγγλία, λέγοντας: «Όταν πάω κάπου πάντα λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να μάθω από εκεί και πιστέψτε με έμαθα πολλά στην Τσέλσι. Εγινα πιο επαγγελματίας, καλύτερος άνθρωπος και παίκτης. Ήταν μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οσο για την ατμόσφαιρα του Ανφιλντ, ο Σαλάχ κατέληξε: «Όταν ήμουν στην Τσέλσι αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο Άνφιλντ. Είπα στον εαυτό μου, πως πρέπει να παίξω σε αυτή την έδρα. Ήταν απίστευτη, πραγματικά. Είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ για τη Λίβερπουλ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.