ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Μόνο» 70 εκ. ευρώ σε πριμ μέσα στο 2017 έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)

«Μόνο» 70 εκ. ευρώ σε πριμ μέσα στο 2017 έδωσε η Ρεάλ Μαδρίτης (βίντεο)

Με τη νίκη της το Σάββατο απέναντι στην Γκρέμιο, στον τελικό του Μουντιάλ συλλόγων η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ολοκληρώσει θριαμβευτικά το 2017, κατακτώντας τον πέμπτο από τους έξι δυνατούς τίτλους που διεκδίκησε, μετρώντας την μοναδική απώλεια στο Κύπελλο Ισπανίας.

Μία πορεία που έφερε εκατομμύρια για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca, οι παίκτες του συλλόγου της ισπανικής πρωτεύουσας, κατάφεραν να κερδίσουν από 2 εκατ ευρώ ο καθένας σε πριμ.

Τα πρώτα χρήματα έφτασαν από την κατάκτηση πρωταθλήματος και Champions League, με την ισπανική ομάδα να πληρώνει 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό καταβλήθηκε σε όλους τους παίκτες και σε πέντε πέντε μέλη του τεχνικού προσωπικού.

Στη συνέχεια, έφθασαν επίσης τα δύο Super Cup (από την Ισπανία και την Ευρώπη), στα οποία προστέθηκε το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οπως προέβλεπε η συμφωνία που υπήρχε με τον Φλωρεντίνο Πέρες, για τους επόμενους τίτλους, οι παίκτες έλαβαν ποσό μεγαλύτερο από 500 χιλιάδες ευρώ.

Συνολικά, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, η Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε σε πριμ, για την κατάκτηση των τροπαίων, το καταπληκτικό ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.