ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φοβερή Μάντσεστερ Σίτι: 4-0 απέναντι στη Μπόρνμουθ

Φοβερή Μάντσεστερ Σίτι: 4-0 απέναντι στη Μπόρνμουθ

Τρίτη της διαδοχική 4άρα στην Premier League. Έχοντας για μια ακόμη φορά για πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Αγκουέρο, η Μάντσεστερ Σίτι συνέχισε ακάθεκτη την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία, επικρατώντας με 4-0 της Μπόρνμουθ.

Ο Αργεντινός επιθετικός πέτυχε δυο τέρματα και οδήγησε τους “πολίτες” στην τρίτη συνεχόμενη “τεσσάρα” τους. Σπουδαίο ματς έγινε ανάμεσα στη Γουέστ Χάμ και τη Νιούκαστλ, με τους “ανθρακωρύχους” να παίρνουν τελικά τη νίκη με 3-2 και ταυτόχρονα βαθμολογική ανάσα. Η Στόουκ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Γουέστ Μπρομ και η Μπράιτον με 1-0 της Γουότφορντ, με την οποία αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια ο Χολέμπας, ενώ ο Καρνέζης έμεινε στον πάγκο.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της 19ης αγωνιστικής:

Άρσεναλ-Λίβερπουλ 3-3

(53΄ Σάντσες, 56΄ Τσάκα, 58΄ Οζίλ – 26΄ Κουτίνιο, 52΄ Σαλάχ, 71΄ Φιρμίνο)

Έβερτον-Τσέλσι 0-0

Μπράιτον-Γουότφορντ 1-0

(64΄ Γκρος)

Μάντσεστερ Σίτι-Μπόρνμουθ 4-0

(27΄, 79΄ Αγκουέρο, 53΄ Στέρλινγκ, 85΄ Ντανίλο)

Σαουθάμπτον-Χάντερσφιλντ 1-1

(24΄ Οστιν – 64΄ Ντεπότρ)

Στόουκ Σίτι-Γουέστ Μπρομ 3-1

(19΄ Αλεν, 45΄ Μαξίμ, 95΄ Σομπί – 51΄ Ρόντον)

Σουόνσι-Κρίσταλ Πάλας 1-1

(77΄ Αγιέ – 59΄ πεν. Μιλοβόγεβιτς)

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ 2-3

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

(6΄ Αρναούτοβιτς, 69΄ Αγιέ – 10΄ Σαβέτ, 53΄ Ντιάμ, 61΄ Ατσού)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.