Έγραψε ιστορία ο Χάρι Κέιν – Έσπασε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ σκοραρίσματος του Α. Σίρερ

Έγραψε ιστορία ο Χάρι Κέιν – Έσπασε το «στοιχειωμένο» ρεκόρ σκοραρίσματος του Α. Σίρερ

Έπρεπε να περάσουν 22 ολόκληρα χρόνια για να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ σκοραρίσματος του Άλαν Σίρερ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ τα κατάφερε, ξεπερνώντας μάλιστα σε αποδοτικότητα και τον διαστημικό Λιονέλ Μέσι!

Ο 24χρονος επιθετικός της ομάδας του Λονδίνου έφτασε τα 55 γκολ μέσα στο 2017, ξεπερνώντας τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος έχει πετύχει ένα λιγότερο.

Ο διεθνής άσος της Τότεναμ ήταν εντυπωσιακός το 2017 πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και τελικά πήρε την πρωτιά από τον Αργεντινό άσο της Μπαρτσελόνα. Ο Κέιν άφησε πίσω του κι άλλους μεγάλους παίκτες όπως ο Κρ. Ρονάλντο, ο Καβάνι και ο Λεβαντόφσκι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί κάτι πολύ σημαντικό.

Ο Κέιν σημείωσε τα 55 γκολ μέσα στο χρόνο που φεύγει σε λίγες μέρες, έχοντας λιγότερα παιχνίδια από τους υπόλοιπους… αντιπάλους του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 1 ΓΚΟΛ ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ!

Χάρι Κέιν: 52 παιχνίδια – 55 γκολ

Λιονέλ Μέσι: 64 παιχνίδια – 54 γκολ

Ρονάλντο: 60 παιχνίδια – 53 γκολ

Καβάνι: 62 παιχνίδια – 53 γκολ

Λεβαντόφσκι: 55 παιχνίδια – 53 γκολ

ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΑΛΑΝ ΣΙΡΕΡ

Ο Κέιν έγραψε το όνομα του στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, καθώς με το γκολ που πέτυχε εναντίον της Σαουθάμπτον στο 22’ έσπασε το ρεκόρ που είχε από το 1995 ο Άλαν Σίρερ. Ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ άνοιξε το σκορ στο σημερινό ματς στο Γουέμπλεϊ και είχε κάθε λόγο να πανηγυρίσει με χαρακτηριστικό τρόπο, καθώς ξεπέρασε ένα θρύλο του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Χάρι Κέιν έφτασε τα 37 γκολ σε ένα ημερολογιακό έτος (2017) και άφησε πίσω του τον πρώην σέντερ φορ της Νιούκαστλ, ο οποίος είχε πετύχει 36 τέρματα πριν από 22 χρόνια. Φάνηκε από το ξεκίνημα του ματς πως ο Κέιν ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να του ξεφύγει κι όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έγραψε ιστορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.