«Φευγάτος» από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρ. Ρονάλντο

«Φευγάτος» από τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κρ. Ρονάλντο

Τα σενάρια που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν πάρει… φωτιά, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «DailyRecord», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θέλει να οριστεί εφικτή τιμή πώλησής του, ώστε να τον αγοράσει είτε η Παρί, είτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η αγγλική ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι γνωρίζει από πρώτο χέρι, πως ο Κριστιάνο έχει ζητήσει από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον πουλήσει για 100 εκατ. ευρώ.

Ο CR7 εμφανίζεται να θέλει να φύγει και με αυτό το ποσό θεωρητικά θα μπορέσει να τον αγοράσει είτε η Παρί, είτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ενοχλημένος με τον πρόεδρο της Ρεάλ και γι’ αυτό θέλει να του οριστεί το εν λόγω ποσό πώλησης, μιας και η ρήτρα του είναι άπιαστη, στο ένα δισ. ευρώ, όπως ορίστηκε τον Νοέμβριο του 2016 με την τελευταία ανανέωση του συμβολαίου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.