ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οπαδοί ψήφισαν… Χάρι Κέιν!

Ρεάλ Μαδρίτης: Οι οπαδοί ψήφισαν… Χάρι Κέιν!

Ο Άγγλος επιθετικός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, ο οποίος έχει τρελάνει όλον τον πλανήτη με τα κατορθώματα του, είναι ο διακαής πόθος των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η ισπανική εφημερίδα Marca.

Συγκεκριμένα οι 34.000 από τους 100.000 Μαδριλένους που πήραν θέση, ζήτησαν τον Χάρι Κέιν για τη γραμμή κρούσης της ομάδας τους, με τον Άγγλο ν’ αφήνει πίσω του παίκτες, όπως ο Νεϊμάρ, ο Αζάρ και ο Λεβαντόφσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι οπαδοί της Ρεάλ που ψήφισαν, επέλεξαν τον Αγγλο επιθετικό σε ποσοστό 34%, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τον Νεϊμάρ (23%), ενώ στην 3η θέση βρέθηκε ο Κιλιάν Μπαπέ (14%). Λεβαντόφσκι (9%), Αζάρ (8%) Ικάρντι και Ντιμπάλα (αμφότεροι από 6%) βρέθηκαν αρκετά πιο χαμηλά. Οπότε, ο επόμενος Galactico των Μαδριλένων δεν αποκλείεται να είναι ο σέντερ φορ της Τότεναμ και κανείς δεν μπορεί πόσα θα ζητήσουν οι Spurs!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.