«Σειρήνες» από Τουρκία για τον Κ. Μήτρογλου

«Σειρήνες» από Τουρκία για τον Κ. Μήτρογλου

Η δυσαρέσκεια που επικρατεί στις τάξεις της Μαρσέιγ για την απόδοση του Κώστα Μήτρογλου, έχει δώσει… τροφή σε σενάρια για ενδεχόμενο μεταγραφής του σε άλλη ομάδα και ήδη πολλά είναι τα ονόματα πιθανών προορισμών του.

Το τελευταίο σχετικό δημοσίευμα για τον «πιστολέρο» έρχεται από την Τουρκία, με την ιστοσελίδα «fotospor» να τον αναφέρει ως μεταγραφικό στόχο της Μπεσίκτας, που ψάχνει αντικαταστάτη για τον Τσενκ Τοσούν, ο οποίος αναμένεται να καταλήξει στην Έβερτον έναντι 30 εκατ. ευρώ.

Μια πιθανή μεταγραφή του Μήτρογλου του 29χρονου στράικερ ίσως λειτουργήσει λυτρωτικά τόσο για εκείνον όσο και για τη νυν ομάδα του, καθώς με τη φανέλα της Μαρσέιγ μετρά μόλις 3 γκολ σε 12 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μήτρογλου είχε γραφτεί πρόσφατα και για τη Χόφενχαϊμ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Σάντρο Βάγκνερ, που επέστρεψε στην Μπάγερν Μονάχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.