Το τέλος της «μαγείας»- Ο Ροναλντίνιο «κρεμάει» και τυπικά τα παπούτσια του! (βίντεο)

Το τέλος της «μαγείας»- Ο Ροναλντίνιο «κρεμάει» και τυπικά τα παπούτσια του! (βίντεο)

Αν δεν του άρεσε τόσο πολύ η… καλοπέραση ίσως να μην μιλάγαμε ποτέ για Μαραντόνα, Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο ιερόσυλο και αν ακούγεται αυτό. Ο λόγος για τον τεράστιο Ροναλντίνιο, ο οποίος στα 37 του αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα του και επίσημα.

«Σταματάει. Τελείωσε». Με αυτές τις ξερές, κοφτές λέξεις σε συνέντευξή του στη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globo», ο αδερφός και μάναντζέρ του ανακοίνωσε το μεγάλο αντίο. Ο Ροναλντίνιο αποσύρεται και τυπικά, μιας και ουσιαστικά τα έχει κρεμάσει από το 2015. Τότε που αγωνίστηκε για λίγο με την Φλουμινένσε. Τώρα όμως στα 37 του αποφάσισε να το πράξει και με επίσημο τρόπο.

Μπορεί να αδίκησε σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό του, αλλά φρόντισε ν’ αφήσει κορυφαία highlight που τον τοποθετούν μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών. Κι εάν ήταν πιο αποφασισμένος να ακολουθήσει κανονική καριέρα, ίσως να εξελισσόταν και στον καλύτερο όλων. Αντίο λοιπόν και τυπικά στον τεράστιο Ρόνι και όπως εξήγησε ο αδερφός του, θα υπάρξει το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι μετά το Μουντιάλ. Κι εκεί ο ζογκλέρ θα δώσει μία τελευταία παράσταση.

Η καριέρα του ξεκίνησε από την Γκρέμιο (1998-’01) και ακολούθησαν Παρί (2001-’03), Μπαρτσελόνα (2003-’08), Μίλαν (2008-’11), Φλαμένγκο (2011-’12), Ατλέτικο Μινέιρο (2012-’14), Κερετάρο (2014-’15), Φλουμινένσε (2015).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.