ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Απόβαση» της ΑΕΚ στο Κίεβο – Προπόνηση στους -3 βαθμούς

«Απόβαση» της ΑΕΚ στο Κίεβο – Προπόνηση στους -3 βαθμούς

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη για το μεγάλο «ραντεβού» με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη σε αντίθεση με τον υδράργυρο που είναι ίσως ο μεγαλύτερος αντίπαλος της «Ένωσης» στον αποψινό εκτός έδρας αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου (20:00, Cosmote Sports2), στη ρεβάνς του 1-1 στο «ΟΑΚΑ».

Η ΑΕΚ η οποία προπονήθηκε σε αντίξοες συνθήκες (-3 βαθμοί) είναι αποφασισμένη για την πρόκριση και οι -11 βαθμοί που αναμένεται να συναντήσει σήμερα στο «Ολιμπίνσκι» δεν πρόκειται να «παγώσουν» τις προσπάθειές της.

Η «δίψα» για διακρίσεις και τίτλους είναι τεράστια όμως πολλά είναι και τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ που δεν υπολογίζει σε Βράνιες και Λιβάγια, ενώ επιστρέφει ο Μπακάκης που πήρε ανάσες την Κυριακή στο παιχνίδι πρωταθλήματος. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Μασούντ και Κλωναρίδης.

Από την άλλη πλευρά, η Ντιναμό στάθηκε τυχερή στο ΟΑΚΑ και το 1-1 της δίνει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Δεν έκανε τρομερή εμφάνιση, ευτύχησε όμως στη μοναδική τελική της σε όλο το ματς, να προηγηθεί με τον Τσιγκάνοφ στο 19′. Άντεξε στην πίεση στη συνέχεια και μπορεί στο 80′ να ισοφαρίστηκε, όμως κρατάει την πρόκριση στα χέρια της, αφού με νίκη, ή ισοπαλία 0-0 θα πάρει το εισιτήριο για τους «16». Υπάρχει πίστη στους Ουκρανούς, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά τους παιχνίδια στην έδρα τους.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά. ο Χάρμας, ο Γκονσάλες και ο Σαπαρένκο προέρχονται από μικροτραυματισμούς, ωστόσο υπολογίζονται κανονικά. Από εκεί και πέρα, σίγουρα δεν θα αγωνιστεί ο Εμποκανί, αφού είναι ανέτοιμος, ενώ και ο Πίβαριτς θα χρειαστεί χρόνο ακόμα. Παράλληλα, δεν είναι διαθέσιμος ο νεοαποκτηθείς Σαμπράνο.

Πιθανές ενδεκάδες

Ντιναμό Κιέβου (4-2-3-1): Μπόικο – Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Καντάρ, Μόροζιουκ – Μπουγιάλσκι, Σεπέλεφ – Τσιγκάνοφ, Χάρμας, Γκονσάλες – Μοράες

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (5-3-2): Μπάρκας – Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες – Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας – Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.