ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι (φωτό,βίντεο)

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – Απεβίωσε σε ηλικία 31 ετών ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Νταβίντε Αστόρι (φωτό,βίντεο)

Σοκαρισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινότητα της Ιταλίας, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Νταβίντε Αστόρι. Ο αρχηγός της Φιορεντίνα και διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Αστόρι βρισκόταν με την αποστολή των «βιόλα» στο Ούντινε για τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ουντινέζε. Η απουσία του από το πρωινό στο ξενοδοχείο που βρισκόταν η ομάδα ανησύχησε τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι άρχισαν να τον ψάχνουν Ο

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του, σύμφωνα με ανακολινωση που εξέδωσε η ίδια η Φιορεντίνα. Όπως ήταν αναμενόμενο ο σημερινός της αγώνας με την Ουντινέζε αναβλήθηκε, όπως και η υπόλοιπη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι λόγοι του θανάτου του διεθνούς αμυντικού δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ και οι λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα είναι ελάχιστες. Εκείνο που τονίζεται είναι ότι πιθανότατα υπέστη ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του, στο ξενοδοχείο «La di Moret», στο Ούντινε. Το οξύμωρο στην περίπτωση του Αστόρι είναι ότι στις 28 Φεβρουαρίου ο 31χρονος Ιταλός και όλη η ομάδα της Φιορεντίνα έκαναν τις καθιερωμένες (ανά εξάμηνο) εξετάσεις, που περιλάμβαναν ηλεκτροκαρδιογράφημα και αιματολογικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα του Ιταλού αμυντικού να είναι πολύ καλά!

Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο τραγική αν αναλογιστεί κανείς πως ο Αστόρι πριν από δύο εβδομάδες είχε γίνει πατέρας ενώ είχε συμφωνήσει και με την ομάδα της Φλωρεντίας για ανανέωση του συμβολαίου του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.