Europa League: Αναμετρήσεις που θυμίζουν… Champions League για τους «16» της διοργάνωσης

Europa League: Αναμετρήσεις που θυμίζουν… Champions League για τους «16» της διοργάνωσης

Με… άρωμα Champions League οι σημερινές αναμετρήσεις του Europa League, καθώς το ζευγάρι Μίλαν-Άρσεναλ θα μπορούσε άνετα να είναι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ροσονέρι» και οι «κανονιέρηδες» κοντράρονται στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16», στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι. Δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα που μπορεί να έχουν χάσει κάτι από τη λάμψη τους αλλά φιλοδοξούν σε ένα καλύτερο αύριο. Στην περίπτωση της Άρσεναλ τα πράγματα, βέβαια, είναι περισσότερο… ρευστά καθώς βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται να έχει χάσει την πειθώ του απέναντι στους παίκτες του και η φημολογία για αντικατάστασή του το καλοκαίρι έχει αρχίσει από τώρα.

Ενδιαφέρον έχει και το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Σάλτσμπουργκ αλλά και εκείνο της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Τέλος, η Ντινάμο Κιέβου, που απέκλεισε την ΑΕΚ, κοντράρεται με τη Λάτσιο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

20:00

Μίλαν-Άρσεναλ

Ντόρτμουντ-Σάλτσμπουργκ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Λιόν

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λοκομοτίβ Μόσχας

22:05

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Πλζεν

Μαρσέιγ-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Λειψία-Ζενίτ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λάτσιο-Ντινάμο Κιέβου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.