Γαλλία: Νεκρός 18χρονος ποδοσφαιριστής- Απεβίωσε ενώ κοιμόταν (φωτό)

Γαλλία: Νεκρός 18χρονος ποδοσφαιριστής- Απεβίωσε ενώ κοιμόταν (φωτό)

Το ποδόσφαιρο, 5 μέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του Νταβίντε Αστόρι, από ανακοπή καρδιάς, θρηνεί ακόμα ένα πρόσωπο. Τον 18χρονο Τομάς Ροντρίγκεζ.

Ροντρίγκεζ
Tours Football Club/Twitter

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής της Τουρ (σ.σ. που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β` κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος), απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής, ενώ κοιμόταν! Ο νεαρός παίκτης θα γινόταν 19 ετών την 1 Απριλίου!

«Η Τουρ είναι συντετριμμένη από αυτή την τραγωδία η οποία βυθίζει τον σύλλογο σε μια τεράστια θλίψη» αναφέρει -μεταξύ άλλων- στην ανακοίνωση της η Τουρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ροντρίγκεζ είχε αγωνισθεί σε πολλές αναμετρήσεις με την “δεύτερη” ομάδα της Τουρ. Η σημερινή αναμέτρηση της ομάδας του με την Βαλανσιέν για το πρωτάθλημα αναβλήθηκε, ενώ παράλληλα θα τηρηθεί, στην μνήμη του, ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες της Α` και Β` κατηγορίας του γαλλικού πρωταθλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.