Τεράστιο πλήγμα σε Τότεναμ με Χ. Κέιν – Αμφίβολος για το Μουντιάλ της Ρωσίας ο Άγγλος επιθετικός

Τεράστιο πλήγμα σε Τότεναμ με Χ. Κέιν – Αμφίβολος για το Μουντιάλ της Ρωσίας ο Άγγλος επιθετικός

Σε «αναμμένα» κάρβουνα κάθονται Τότεναμ και Εθνική Αγγλίας, στο άκουσμα της είδησης του νέου τραυματισμού του Χάρι Κέιν. Ο διεθνής επιθετικός των «σπιτρουνιών» θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Μάιο και, πλέον, καθίσταται αμφίβολη και η συμμετοχή του στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο κορυφαίος σκόρερ της Premier League στην τρέχουσα περίοδο υπέστη για τρίτη φορά μέσα σε ενάμιση χρόνο ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο, στη διάρκεια του αγώνα της περασμένης Κυριακής με την Μπόρνμουθ.

Στην ομάδα του Βόρειου Λονδίνου φοβούνται ότι ο τραυματισμός είναι παρόμοιος με αυτόν που υπέστη ο παίκτης την πρώτη φορά και που τον κράτησε 7 εββομάδες εκτός δράσης, τον Σεπτέμβριο του 2016, από τον τελευταίο που τον άφησε στα… πιτς για 3 εβδομάδες.

Ο τραυματισμός του Κέιν αποτελεί τεράστιο πλήγμα, τόσο για το σύλλογό του, όσο και για την Εθνική Αγγλίας, καθώς εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις, ο άσος των Λονδρέζων θα προλάβει 2-3 παιχνίδια στο τέλος της σεζόν κι ως εκ τούτου η φυσική του κατάσταση δεν θα είναι η καλύτερη ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης που ακολουθεί τον ερχόμενο Ιούλιο στα γήπεδα της Ρωσίας (παγκόσμιο κύπελλο).

Ο Κέιν θα χάσει τον προημιτελικό του FA Cup με την Σουόνσι, το ερχόμενο Σάββατο (17/03), τον ημιτελικό εφόσον προκριθεί η Τότεναμ και 4 αγώνες της Premier League, μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Πιο αναλυτικά, τη μάχη με την Τσέλσι που πιθανώς να κρίνει και την 4η θέση, αλλά και αυτές με τις Στόουκ Σίτι, Μάντσεστερ Σίτι και Μπράιτον. Επίσης θα απουσιάσει και από τα δύο φιλικά των «Τριών Λιονταριών» μέσα στο μήνα, με Ολλανδία και Ιταλία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, να ανακοινώνει την αποστολή την Πέμπτη (15/03).

Με βάση την αρχική πρόγνωση, ο Κέιν αναμένεται να είναι έτοιμος για τα τρία τελευταία ματς του πρωταθλήματος, εναντίον των Γουότφορντ (την τελευταία ημέρα του Απριλίου), Γουέεστ Μπρομ και Λέστερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.