ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Νεϊμάρ ζητά διπλασιασμό αποδοχών για να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Νεϊμάρ ζητά διπλασιασμό αποδοχών για να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Όπως ήταν αναμενόμενο ο αποκλεισμός της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ρεάλ στους «16» του Champions League, έφερε γκρίνια και μουρμούρα, όμως ο ζάμπλουτος ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου, προτίθεται να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να κάνει την ομάδα του πιο ισχυρή. Αυτό όμως δεν αρκεί σε κάποιους παίκτες που παρουσιάζουν τάσεις… φυγής.

Ένας από αυτούς είναι ο Νεϊμάρ, το μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα, το μέλλον του οποίου αποτελεί μια από τις καθημερινές… ασχολίες των κορυφαίων ΜΜΕ. Από τη μία τα δημοσιεύματα περί επιθυμίας του για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, από την άλλη σενάρια για εμπλοκή της Nike για μετακίνηση στην Ρεάλ Μαδρίτης και στη μέση ο ισχυρός ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, που δεν θέλει ούτε να ακούει για αποχώρηση του μεγάλου αστέρα της ομάδας του.

Σύμμαχος στην επιθυμία του ισχυρού άντρα της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος βλέποντας τα σενάρια να φουντώνουν θέλησε να κατεβάσει τους τόνους, δηλώνοντας λακωνικά πλην ξεκάθαρα πως το «έχει μέλλον στην Παρί Σεν Ζερμέν».

Η νέα εξέλιξη, αφορά το δημοσίευμα των «Times», που αναφέρουν ότι πίσω από τις φήμες περί… μετανιωμένου για τη φυγή από την Μπαρτσελόνα Νεϊμάρ, κρύβεται η επιθυμία του για βελτίωση των αποδοχών στο ήδη πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του, το οποίο εκπνέει το 2022.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της λονδρέζικης εφημερίδας, ο 26χρονος επιθετικός ζητά 1.300.000 ευρώ την εβδομάδα για να μείνει στην πόλη του φωτός, σχεδόν τα διπλάσια από τις 750.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα κάθε επταήμερο. Το αίτημα αυτό φέρεται να έγινε προς τον Αλ Κελαϊφί κατά την επίσκεψή του στη Βραζιλία, όπου μετά του τεχνικού διευθυντή της Παρί συνάντησαν τον Νεϊμάρ, που αναρρώνει μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.