Η Ρεάλ «χρυσώνει» τον Κριστιάνο για νέο συμβόλαιο

Η Ρεάλ «χρυσώνει» τον Κριστιάνο για νέο συμβόλαιο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ, σκοράροντας ακατάπαυστα σε όλες τις διοργανώσεις και γι’ αυτό η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει πρόθυμη να κάνει κάθε επιθυμία του πραγματικότητα, ώστε να τον κρατήσει στις τάξεις της γι’ αρκετά χρόνια ακόμη.

Από την αρχή της τρέχουσας σεζόν ο Πορτογάλος φορ είχε ζητήσει συμβόλαιο με ετήσιες χρηματικές απολαβές που θα έφταναν τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν διστακτικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλλά, όπως, όλα δείχνουν ο «ισχυρός» άνδρας των Μαδριλένων είναι πρόθυμος, μετά το επιθετικό ντεμαράζ του 33χρονου σούπερ σταρ να του κάνει και πάλι το χατίρι, μιας και ο Κριστιάνο μέσα στο 2018 έχει σημειώσει ήδη 21 γκολ μέσα σε 13 ματς, ενώ στο εντός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Τζιρόνα έφτασε τα 50 χατ- τρικ στην καριέρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.