Ο Γ. Μπέιλ της Ρεάλ έγραψε ιστορία – Ξεπέρασε τον «θρυλικό» Ιαν Ρας!

Ο Γ. Μπέιλ της Ρεάλ έγραψε ιστορία – Ξεπέρασε τον «θρυλικό» Ιαν Ρας!

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Πεκίνο, η εθνική ομάδα της Ουαλίας «σκόρπισε» με 6-0 την Κίνα με τον Γκάρεθ Μπέιλ να γράφει.. ιστορία. Ο Ουαλός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε χατ τρικ και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Ο διεθνής άσος των «μερένχες» έφτασε τα 29 γκολ σε 69 συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ουαλίας ξεπερνώντας τον «θρύλο» της Λίβερπουλ, τον Ίαν Ρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μπέι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό της αναμέτρησης και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 21′. Ο Βόουκς σημείωσε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων στο 38′ και στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Γουίλσον έκανε το 4-0. Με το δεύτερο γκολ του Βόουκς (58′) έγινε το 5-0 ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπέιλ, πετυχαίνοντας το 6-0 στο 62′.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.