ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Γ. Μπατιστούτα: «Ο Μέσι δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Μαραντόνα»

Συνέντευξη στην Corriere dello Sport παραχώρησε ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών που έχει αναδείξει το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, παίρνοντας θέση για το μεγάλο δίλημμα Μαραντόνα ή Μέσι.

Ο «Μπατιγκόλ» υποστήριξε πως ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να ξεπεράσει τον Ντιεγκίτο.

«Για εμένα, ο Μαραντόνα είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ο Ντιέγκο εκπροσωπεί την Αργεντινή σε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι ο πρώτος που μας έστειλε στα αστέρια με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είχε χάρισμα, ένα σπάνιο ταλέντο και φαντασία στο παιχνίδι του. Ο Μέσι, ακόμη κι αν είναι στο ίδιο ή καλύτερο επίπεδο σε θέμα τεχνικής κατάρτισης, δεν μπορεί να τον ξεπεράσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το χάρισμα του Μαραντόνα δεν το έχει ο Μέσι. Ο Ντιέγκο μπορούσε να παρασύρει ένα γήπεδο, να αναγκάσει τους πάντες να έχουν στραμμένο το βλέμμα πάνω του. Έπαιξα μαζί του και είδα πόσο δυνατοί ήμασταν ως ομάδα. Είδα τι συμβαίνει όταν αγωνίζεται δίπλα στον Ντιέγκο. Βέβαια, δεν συμφωνώ με πολλά πράγματα που έχει κάνει στην προσωπική ζωή του, αλλά δεν παύει να είναι ο κορυφαίος όλων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπατιγκόλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.