ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ. Ρονάλντο: Στη τρίτη θέση των σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων

Κ. Ρονάλντο: Στη τρίτη θέση των σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων

Με την κατάληψη της τρίτης θέσης των σκόρερ σε επίπεδο εθνικών ομάδων, συνοδεύτηκε η 900η συμμετοχή σε επαγγελματικό επίπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσσος ανέβηκε στην τρίτη θέση χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε, μετρώντας συνολικά 81 με την Εθνική Πορτογαλίας και πλέον έχει μπροστά του μόνο τους Φέρενς Πούσκας και Αλί Νταεΐ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούσκας είχε φτάσει τα 89 γκολ με την Εθνική Ουγγαρίας, ενώ ο Νταεΐ, που βρίσκεται στην πρώτη θέση, είχε σκοράρει συνολικά 109 τέρματα με τη φανέλα της Εθνικής του Ιράν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.