ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ. Πουγιόλ: «Δεν μας πειράζει αν πάει ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ»

Κ. Πουγιόλ: «Δεν μας πειράζει αν πάει ο Νεϊμάρ στη Ρεάλ»

Οι φήμες που θέλουν να μετακομίζει από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ρεάλ Μαδρίτης όλο και «φουντώνουν» τον τελευταίο καιρό με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, στην οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν, να δηλώνουν αδιάφοροι για το ενδεχόμενο.

Ο Νεϊμάρ μόλις το περασμένο καλοκαίρι άφησε την Μπαρτσελόνα για τα χρήματα της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά, δεν αποκλείεται να επιστρέψει στη La Liga. Αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα κατά καιρούς.

Ο Κάρλες Πουγιόλ πήρε θέση όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα με τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό να τονίζει μεταξύ άλλων πως κανείς από την «οικογένεια» των Μπλαουγκράνα δεν πρόκειται να κρατήσει κακία στον Βραζιλιάνο επιθετικό να διαλέξει τη Βασίλισσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι μπορεί να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν βλέπω κανένα πρόβλημα με αυτό. Δεν θα μας πειράξει αν συμβεί αυτό. Είναι επαγγελματίας και δεν είναι τόσο τραβηγμένο, αλλά το βλέπω δύσκολο να φύγει από την Παρί», τα λόγια του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.