ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Κατακρεούργησε» την Πορτογαλία η Ολλανδία (3-0)- Φανέρωσε τα προβλήματα της

«Κατακρεούργησε» την Πορτογαλία η Ολλανδία (3-0)- Φανέρωσε τα προβλήματα της

Σε φιλικό παιχνίδι οι «οράνιε» σκόρπισαν την παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο και επικράτησαν με 3-0 στη Γενεύη. Και τα τρία γκολ, μάλιστα, μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Το κακό για τους Ιβηρες είναι ότι δεν θυμίζουν καθόλου ομάδα του Φερνάντο Σάντος, καθώς σε δύο φιλικά έχει δεχτεί 4 γκολ και σίγουρα η εμφάνιση αυτή προβλημάτισε τους πάντες.

Από την άλλη η Ολλανδία έδειξε ότι άξιζε να βρίσκεται στο Μουντιάλ με την εμφάνισή της, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με παίκτη παραπάνω, λόγω της αποβολής του Κανσέλο, αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει περισσότερα τέρματα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Στα υπόλοιπα φιλικά της ημέρας ξεχώρισε η νίκη της Φινλανδίας επί της Μάλτας με 5-0. Ο Ρόμπιν Λουντ του Παναθηναϊκού αγωνίστηκε για 62 λεπτά με απολογισμό μία ασίστ.

Σε φιλικούς αγώνες σημειώθηκαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Βουλγαρία – Καζακστάν 2-1 (23΄ πεν. Ποπόφ, 90΄ Μποντούροφ – 56΄ Τουνγκισμπάεφ)

Φινλανδία – Μάλτα 5-0 (13΄, 27΄ Πούκι, 23΄ Τάιμι, 84΄ Γένσεν, 88΄ Σόιρι)

Αλβανία – Νορβηηγία 0-1 (70΄ Ρόστιντ)

Πορτογαλία – Ολλανδία 0-3 (12΄ Ντεπάι, 32΄ Μπάμπελ, 45+2΄ Φαν Ντάικ)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.