ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

UEFA: Η αλβανική Σκεντέρμπεου τιμωρήθηκε και επίσημα με 10 χρόνια αποκλεισμό

UEFA: Η αλβανική Σκεντέρμπεου τιμωρήθηκε και επίσημα με 10 χρόνια αποκλεισμό

Την επιβολή της πιο βαριάς τιμωρίας που έχει δοθεί ποτέ από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου αποφάσισε η UEFA για την αλβανική Σκεντέρμπεου, η οποία θ’ απουσιάσει από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τα επόμενα 10 χρόνια!

«Ο σύλλογος λειτουργούσε ουσιαστικά ως όχημα για το οργανωμένο έγκλημα» είχε αποκαλύψει ο Guardian και η ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν άλλαξε τη στάση της. Αξίζει να σημειωθεί, πως 53 αγώνες της εντός κι εκτός συνόρων έχουν εντοπιστεί ως ύποπτοι. Ο σύλλογος έχει τη δυνατότητα να προσφύγει στο CAS τις επόμενες 60 ημέρες, κάτι φυσικά που θα πράξει. Παράλληλα, η UEFA της επέβαλε και πρόστιμο – σοκ ύψους 1 εκατ. ευρώ!

Τα δυο ματς με Σπόρτινγκ και Λοκομοτίβ Μόσχας είναι αυτά που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη ανησυχία. Η Σκεντέρμπεου ηττήθηκε με 5-1 και 3-0 αντίστοιχα και τα καμπανάκια του έξυπνου συστήματος χτύπησαν κόκκινο.

Τα «έξυπνα και παράλογα» στοιχήματα παρατηρήθηκαν να συμβαίνουν σε αυτές τις αναμετρήσεις και η UEFA τα έβαλε στο μικροσκόπιο! Δεν ήταν μόνο αυτά, για το παιχνίδι με την Κρουσέιντερς η αναφορά λέει: «Παρατηρήθηκαν κάποια εξωφρενικά ύποπτα στοιχήματα live με πονταρίσματα εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν γνωστό ότι αυτή θα ήταν η απόφαση. Είμαστε πεπεισμένοι για την αθωότητα, ακόμη και αν το CAS αφήσει αυτή την απόφαση σε ισχύ, θα πάμε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο της Ελβετίας» ήταν η απάντηση της διοίκησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.