ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γαλλία: Ακόμα τρέχουν οι παίκτες της Χάβρης – Εξαγριωμένοι οπαδοί τους πήραν στο κυνήγι (βίντεο)

Γαλλία: Ακόμα τρέχουν οι παίκτες της Χάβρης – Εξαγριωμένοι οπαδοί τους πήραν στο κυνήγι (βίντεο)

Η εντός έδρας ήττα της Χάβρης από την Κεβιγί, ήταν η «σταγόνα» που ξεχείλισε το ποτήρι για τους οπαδούς της γηπεδούχους, οι οποίοι προσπάθησαν να μπουν στη φυσούνα για να κυνηγήσουν τους παίκτες της ομάδας τους.

Τα περιστατικά βίας στο γαλλικό πρωτάθλημα συνεχίζονται. Μερικές εβδομάδες μετά την εισβολή των οπαδών της Λιλ, και αυτοί της Χάβρης κάνανε κάτι αντίστοιχο στο εντός έδρας ματς με την Κεβιγί.

Η Χάβρη γνώρισε την ήττα με 0-2, που ήταν και η δεύτερη συνεχόμενη, με αποτέλεσμα η άνοδος να χάνεται. Έτσι οι αγανακτισμένοι οπαδοί της Χάβρης μπήκαν στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, οι οποίοι ευτυχώς είχαν προλάβει να φύγουν για τα αποδυτήρια!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.