Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Άρσεναλ ο Π. Ρέτσος

Στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Άρσεναλ ο Π. Ρέτσος

H Άρσεναλ επιμένει… ελληνικά, καθώς μετά την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου τον περασμένο Ιανουάριο, η αγγλική ομάδα φαίνεται πως έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο και τον Παναγιώτη Ρέτσο, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Ο στόπερ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία, αποτελεί τη βασική προτεραιότητα του επικεφαλή του τμήματος σκάουτινγκ των κανονιέρηδων, Σβεν Μίσλιντατ, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Έλληνα αμυντικού τον νέο ηγέτη της άμυνας της Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της το ερχόμενο καλοκαίρι και η επιθυμία του Αρσέν Βενγκέρ και των συνεργατών του είναι η άμυνα των κανονιέρηδων να γίνει νεότερη και καλύτερη. Οι πολλοί τραυματισμοί του Κοσιελνί και τα πολλά λάθη των Μερτεζάκερ και Μουσταφί αναγκάζουν τον Αλσατό τεχνικό να «ξηλώσει» την άμυνα του και να την φτιάξει από την αρχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι κανονιέρηδες για να επαναδημιουργήσουν την αμυντική τους γραμμή είναι ο Ρέτσος, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά με τη Λεβερκούζεν στο γερμανικό πρωτάθλημα. Η Λεβερκούζεν δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού κι αν αποφασίσει να το κάνει δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει για λιγότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, διπλάσια περίπου από το ποσό που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.