Τόσα χρήματα βγάζει το λεπτό ο Μέσι – Ξεπέρασε τον Κριστιάνο ο Αργεντίνος

Τόσα χρήματα βγάζει το λεπτό ο Μέσι – Ξεπέρασε τον Κριστιάνο ο Αργεντίνος

Το αστρονομικό ποσό των 126 εκατομμυρίων ευρώ θα εισπράξει ο Λιονέλ Μέσι από το συμβόλαιό του στη Μπαρτσελόνα και από άλλα διαφημιστικά έσοδα για αυτή τη σεζόν. Αρκετά πίσω ο Κριστιάνο, ο οποίος θα αυξήσει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 94 εκατομμύρια ευρώ. Τα στοιχεία αυτά γνωστοποιεί το France Football και θα δημοσιευθούν αναλυτικά την Τρίτη (24/04).

Κι αν κάποιος κοινός θνητός δεν μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς σημαίνουν τα 126 εκατ. ευρώ, αρκεί να αναλογιστεί ότι ο Μέσι βγάζει 25.000 ευρώ για κάθε λεπτό παιχνιδιού αυτή τη σεζόν. Ποσό που προκύπτει από τις συμμετοχές του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Ισπανία, Champions League, Supercup, τις τέσσερις εμφανίσεις με την Αργεντινή και με την προϋπόθεση ότι θα παίξει σε όλη τη διάρκεια των πέντε αγώνων που έχει ακόμη μπροστά της η Μπαρτσελόνα.

Πίσω από τον Μέσι και τον Ρονάλντο ακολουθεί ο Νεϊμάρ, ο οποίος αυτή τη σεζόν θα βγάλει 81,5 εκατ. ευρώ. Οσο για τους προπονητές, στην κορυφή είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, με 26 εκατ. ευρώ.

Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στον κόσμο (μεικτές αποδοχές, μπόνους και διαφημιστικά έσοδα για τη σεζόν 2017-2018)

Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/ Μπαρτσελόνα) 126 εκατ. ευρώ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/ Ρεάλ Μαδρίτης) 94 εκατ. ευρώ

Νεϊμάρ (Βραζιλία/ Παρί Σεν Ζερμέν) 81,5 εκατ. ευρώ

Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία/ Ρεάλ Μαδρίτης) 44 εκατ. ευρώ

Ζεράρ Πικέ (Ισπανία/ Μπαρτσελόνα) 29 εκατ. ευρώ

Οι 5 πιο ακριβοπληρωμένοι προπονητές στον κόσμο (μεικτές αποδοχές, μπόνους και διαφημιστικά έσοδα για τη σεζόν 2017-2018)

Ζοζέ Μουρίνιο (Πορτογαλία/ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) 26 εκατ. ευρώ

Μαρτσέλο Λίπι (Ιταλία/ Κίνα) 23 εκατ. ευρώ

Ντιέγκο Σιμεόνε (Αργεντινή/ Ατλέτικο Μαδρίτης) 22 εκατ. ευρώ

Ζινεντίν Ζιντάν (Γαλλία/ Ρεάλ Μαδρίτης) 21 εκατ. ευρώ

Πεπ Γκουαρντιόλα (Ισπανία/ Μάντσεστερ Σίτι) 20 εκατ. ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.