ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κορσική: Επίθεση 300 οπαδών της Αζαξιό με μολότοφ στην αποστολή της Χάβρης για τα μπαράζ της Ligue 2! (βίντεο)

Κορσική: Επίθεση 300 οπαδών της Αζαξιό με μολότοφ στην αποστολή της Χάβρης για τα μπαράζ της Ligue 2! (βίντεο)

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα απόψε το βράδυ στην Κορσική,οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του αγώνα μπαράζ της Ligue 2 Αζαξιό-Χάβρη, ο νικητής του οποίου επρόκειτο να αντιμετωπίσει την 18η ομάδα της Ligue 1.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας, αλλά η αποστολή της Χάβρης δεν μπόρεσε να φτάσει ποτέ στο γήπεδο. Όταν το λεωφορείο που μετέφερε τους φιλοξενούμενους έκανε την εμφάνιση του στο δρόμο που οδηγούσε στο γήπεδο, περίπου 300 οπαδοί της Αζαξιό επιτέθηκαν με ότι είχαν διαθέσιμο (κάποιες αναφορές κάνουν λόγο και για βόμβες μολότοφ) με αποτέλεσμα να προκαλέσουν υλικές ζημίες, αλλά και μηχανική βλάβη!

Η αστυνομία ήταν απούσα, η επίθεση διήρκεσε περισσότερο από μισή ώρα κι όταν οι οπαδοί αποχώρησαν άρχισαν οι διαπραγματεύσεις στο… πάρκινγκ.

Με το λεωφορείο ακινητοποιημένο λόγω βλάβης, οι παίκτης της Αζαξιό προσφέρθηκαν να βγουν στο δρόμο και να συνοδεύσουν (σαν ανθρώπινη ασπίδα) τους συναδέλφους τους, ωστόσο οι Νορμανδοί δε δέχθηκαν καν να συναντήσουν την αντιπροσωπεία τους και δηλώνοντας τρομοκρατημένοι από αυτά που συνέβησαν αρνήθηκαν να αγωνιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.