ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο στα 41 μου χρόνια»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα σταματήσω το ποδόσφαιρο στα 41 μου χρόνια»

Στην τηλεοπτική εκπομπή Chiringuito de Jugones μίλησε ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου, Κριστιάνο Ρονάλντο, στο πλαίσιο της «ανοικτής ημέρας στα ΜΜΕ» και αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ, το μέλλον του, τον τελικό του Κιέβου, ενώ επανέλαβε ότι θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο σε ηλικία 41 ετών.

«Πάντα μιλάμε για παίκτες, όταν πρόκειται για μία πιθανή απόκτηση», είπε όταν ρωτήθηκε για πιθανή συνύπαρξη με τον Νεϊμάρ. «Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, και πάντα μιλάμε για 50 παίκτες που θα έρθουν και στο τέλος κανείς δεν έρχεται. Στο τέλος εκείνοι που φτάνουν στον τελικό είναι πάντα οι ίδιοι. Οι καλύτεροι είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης: Μπέιλ, Μπενζεμά, Ασένσιο, Λούκας Βάθκεθ είναι όλοι εδώ», τόνισε.

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του σημείωσε πως:«Το μέλλον βρίσκεται στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα πρέπει να παίξουμε, να κερδίσουμε και να περάσουμε στην Ιστορία. Το πιο σημαντικό πράγμα για το μέλλον είναι το παρόν και το παρόν είναι τώρα. Είπα ότι θα αποχωρήσω στα 41 μου χρόνια. Είμαι 23 χρονών σε βιολογική ηλικία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν είπα ποτέ ότι δεν αισθάνομαι αγάπη, έχω την αίσθηση ότι οι παίκτες με αγαπάνε. Ο Φλορεντίνο δίνει την αγάπη του για εμένα και τους άλλους μπορώ, επίσης να πω ότι δεν πρέπει να είμαι ο καλύτερος φίλος του προέδρου. Ομως μου φέρεται καλά… Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα για την Χρυσή Μπάλα», ανέφερε επίσης ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.