ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Υπέγραψε στη Λας Πάλμας ο Μ. Χιμένεθ – Μονοετές το συμβόλαιο

Υπέγραψε στη Λας Πάλμας ο Μ. Χιμένεθ – Μονοετές το συμβόλαιο

Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε την Παρασκευή η λύση της συνεργασίας μεταξύ της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ, ήταν θέμα χρόνου η επισημοποίηση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Λας Πάλμας από τον Σεβιγιάνο τεχνικό.

Άλλωστε μέσα στην εβδομάδα οι επαφές του Χιμένεθ με τη Λας Πάλμας, όπως ανέφεραν και τα ρεπορτάζ στα Κανάρια, είχαν προχωρήσει με τον Μανόλο να γίνεται το απόλυτο φαβορί για τον πάγκο της ομάδας.

Το πρωί του Σαββάτου ο σύλλογος των Καναρίων Νήσων ανακοίνωσε τον Χιμένεθ, ο οποίος θα παρουσιαστεί το απόγευμα της Δευτέρας στις 18:00 (ώρα Ελλάδας).

Όπως ανακοίνωσε η Λας Πάλμας, ο Χιμένεθ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός χρόνου, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν σε περίπτωση που καταφέρει να ανεβάσει τη Λας Πάλμας στην Primera Division.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χιμένεθ αναλαμβάνει τη Λας Πάλμας μαζί με το δικό του τεχνικό επιτελείο, με τον Χεσούς Καλδερόν στη θέση του βοηθού και τον Ντανιέλ Παστόρ στον ρόλο του υπεύθυνου φυσικής κατάστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.