ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το θρίλερ συνεχίζεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βιάστηκα να μιλήσω»

Το θρίλερ συνεχίζεται με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Βιάστηκα να μιλήσω»

Συνεχίζονται οι αινιγματικές δηλώσεις από τον Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες ώρες μόνο μετά την κατάκτηση του πέμπτου Champions League της καριέρας του και του 13ου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην αρχή δήλωσε ότι «ήταν πολύ ωραίο που έπαιξα για τη Ρεάλ, θα δώσω μια απάντηση τις επόμενες ημέρες στους οπαδούς, οι οποίοι ήταν πάντα στο πλευρό μου».

Λίγο μετά ο ποδοσφαιριστής έδωσε συνέχεια ανακοινώνοντας πως σκοπεύει μέσα στην εβδομάδα να κάνει αποκαλύψεις: «Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να πω κάτι παραπάνω.

Τώρα, είμαστε χαρούμενοι γιατί πετύχαμε κάτι ξεχωριστό, είναι μία μοναδική στιγμή. Μίλησα και δεν έπρεπε, όμως κάτι πρόκειται να συμβεί. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή, αλλά ήθελα να είμαι ειλικρινής. Θα πω κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα επειδή οι φίλαθλοι είναι πάντα στο πλεύρο μου και είναι πάντα στην καρδιά μου. Δεν είναι οικονομικό το ζήτημα. Έχω κερδίσει πέντε Champions League και πέντε Χρυσές Μπάλες. Ήμουν ήδη μέρος της ιστορίας, αλλά τώρα ακόμα περισσότερο. Δεν είμαι θυμωμένος επειδή γνωρίζω πως τα έδωσα όλα για το σύλλογο. Δεν θέλω να χαλάσω αυτή τη μοναδική στιγμή για τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι είναι πρωταθλητές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για τον Φλορεντίνο Πέρεθ δήλωσε λακωνικά πως δεν έχει τίποτε να πει ενώ ερωτηθείς αν θα βρίσκεται τον επόμενο χρόνο στη Ρεάλ απάντησε: «Δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, τις επόμενες ημέρες θα βγω να μιλήσω. Η ζωή δεν είναι μόνο στιγμές δόξας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.