Το Ιράν διακόπτει κάθε ποδοσφαιρική σχέση με την Ελλάδα: Οργή για την ματαίωση του φιλικού μεταξύ των 2 χωρών

Το Ιράν διακόπτει κάθε ποδοσφαιρική σχέση με την Ελλάδα: Οργή για την ματαίωση του  φιλικού μεταξύ των 2 χωρών

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ιράν μετά τη ματαίωση του φιλικού αγώνα Ελλάδας-Ιράν στην Τουρκία λόγω της συνεχιζόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Σε ανακοίνωσή της η Ιρανική ομοσπονδία κάνει λόγο για «έλλειψη σεβασμού και ηθικής» από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Παράλληλα ανακοινώνει ότι θα ζητήσει αποζημίωση «για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί» καθώς και ότι διακόπτει τη ποδοσφαιρική σχέση με την Ελλάδα.

Η ανακοίνωση της ιρανικής ομοσπονδίας έχει ως εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.